sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Luonnetta testaamassa ja misseilemässä



Tänä viikonloppuna onkin ollut paljon kaikkea. Eilen oli Tuiken luonnetesti.

Toimintakyky +1 Kohtuullinen
Terävyys +3 Kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puollustushalu +1 Pieni
Taisteluhalu +2 Kohtuullinen
Hermorakenne -1 Vähän hermostunut
Temperamentti +1 Erittäin vilkas
Kovuus +3 Kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys +2b Luoksepäästävä, hieman pidättyväinen
Laukaisupelottomuus - Laukaisualtis

Loppupisteet 73 ja hylätty.

Aikalailla sellainen tulos oli mitä odotinkin. Kovuuden vain odotin olevan pienempi. :)

Tänään sitten oli missikisat eli mätsäriin mentiin. Oli ihan kiva ilma, tuuli vain hirveän kovaa ja välillä tihutti vettä. Ensimmäisenä Tuike meni kaverin pikkusiskon kanssa junnuihin nuorempiin. He olivat hienosti kolmansia neljästä junnuilijasta. Sitten olikin vanhempien junnut vuorossa, menin sheltti Mikin kanssa junnuissa. Sijotuimme toisiksi! Miki oli aivan ihana junnukoirana. Kiitos vielä Kristiinalle Mikin lainaamisesta. Kaverini Anni sijoittui junnuissa kolmanneksi suomenlapinkoirallaan.

Sitten odoteltiinkin hetki. Ja seuraavaksi vuorossa oli Tuiken kehä. Mätsärissä koirat arvosteltiin fci ryhmittäin. Ykkösryhmässä oli viisi koiraa Tuiken lisäksi. Elinan pikkusisko (9v) esitti Tuiken tuolla. Tuike meni oikein hienosti Maijan kanssa ja he voittivat. Siltä Maija sai mennä suoraan lapsi ja koira kehään, jossa hän meni myös Tuiken kanssa. Maija voitti senkin. :)

Sitten katseltiin muita ja odoteltiin BIS-kehään. Bis kehässä Tuike esiintyi todella rauhallisesti, mutta hyvin. :D Maija esitti Tuikea taas. Ja he tulivat hienosti kolmansiksi kymmenen koiran joukosta! Kyllä oli mahtava päivä. Palkinnokin oli hyviä. Tuike sai kaksi ruusuketta, ison pokaalin, pari purutikkua ja lahjakortin ruokasäkkiin. Minä sain junnuista ruusukkeen, pokaalin ja kirja. :)

1 kommenttia:

Carita & Hillittömät kirjoitti...

Teillähän on hienosti mennyt misseilyt! Eikä ollenkaan huono tulos luonnetestistäkään, paripistettä lisää plussaa ja vähän laukauskokemusta, niin voisi mennä helpostikin läpi ;)

Paw sai +12p, ++ laukauskokematon. Ei huonoja osapisteitä sinänsä silläkään, ja nuorehko koira.

Paw vuorostaan aika pehmeä, joten sen johdosta niitä miinuksia tuli.

Täytyy vähän sen kanssa alkaa treenailemaan jotain ja ottaa vaikka kaupunkiin vähäksi aikaa, ja kokeilla sitten uudestaan joskos menisi läpi :D

Blog contents © Paimenten poluilla 2010. Blogger Theme by Nymphont.